OM OSS

Key Butler – Skandinaviens personliga uthyrningtjänst

Key Butler skapades för att vi upplevde problem med att själva hantera allt det praktiska när vi hyrde ut på Airbnb. Alla som jobbar för Key Butler använder Airbnb och känner därför till både dina och dina gästers behov och utmaningar. Vi har skapat Key Butler för att förenkla delandet av de resurser som redan finns i samhället, samtidigt hjälper vi dig som värd att tjäna pengar på din bostad när den står tom och skapar nöjda gäster på jakt efter ett boende. 

Vi arbetar konstant med att förbättra våra rutiner och strävar efter att både du och dina gäster ska få den bästa upplevelsen som möjligt hos oss. Vi finns alltid här för dina gäster, detta gör att du som värd kan luta dig tillbaka och njuta av din semester. Vi startade vår resa i Norge och Köpenhamn. Idag finns Key Butler även i Stockholm och Amsterdam. Vi ser fram emot att fortsätta växa för att kunna ge fler möjligheten att använda våra tjänster. 

Key Butler är din personliga uthyrningstjänst och vi önskar att ge dig en Airbnb-upplevelse med mindre stress, mindre risk och utmärkt service – som vi idag ger till mer än 900 Airbnbanvändare i Skandinavien.